top of page

MEKONOMEN VERKSTED

VÅRT VERKSTEDTEAM

Vårt verksted består av 9 dyktige mekanikere samt verksmester, alle med lang fartstid i faget (2 av våre mekanikere er i tillegg utdannet Subaruteknikere). Vi utfører Service, dekkarbeid, bilelektrisk, EU-kontroll, karosseriskader, administrasjon av firmabiler m.m. 

3 ÅRS GARANTI 

Som et sertifisert Mekonomenverksted sikrer det oss bred tilgang til deler og utstyr som gjør at vi kan utføre service og reprasjoner på moderne, avanserte biler uansett merke. Vi strekker oss langt for å være behjelpelige også utenom våre arbeidstider. Det er 3 års garanti på deler, så dette gir oss muligheter for tilsvarende garanti på jobben. 

MOBILITETSGARANTI

Når du utfører service på vårt verksted får du med deg Mekonomen mobilitetsgaranti som gir deg trygghet på veien, og du får hjelp uansett hva som skjer. Du får med deg 12 måneder eller 24 måneder mobilitetsgarani.

Hvis uhellet er ute, ringer du 05566 (i Norge) og får assistanse fra Falck.

Hvis noe skulle skje på reise eller ferie i Europa ringer du +47 33 13 80 80. 

MEKONOMEN FLEET

Mekonomen Fleet retter seg mot selskaper med små og store bilparker, hvor bil og sjåfør er viktig for at den daglige driften skal fungere effektivt. Dette stiller høye krav til kompetanse, tilgjengelighet og hastighet på verkstedet. Det er bare de mest kvalifiserte Mekonomen verksteder som er Fleet-verksteder.

Mekonomen Fleet-kunder har sentralt inngåtte flåteavtaler, og kan gjennom avtaleverket bli innkalt til servicer og EU-kontroller automatisk. På denne måten kan sjåførene fokusere på egen drift, og slippe å tenke på vedlikeholdet av kjøretøyet.

Som Mekonomen Fleet-kunde får du Mekonomen Mobilitetsgaranti, og er dermed sikret assistanse uansett årsak!

Åpningstider

Man.   08:00-16:00

Tirs.     08:00-16:00

Ons.    08:00-16:00

Tors.    08:00-16:00

Fre.      08:00-16:00

Lør.               stengt

Søn.              stengt

bottom of page